Zorg Factoring


FACTORING VOOR ZORGPROFESSIONALS

Zorg Factoring is een dienst gericht op zelfstandigen in de zorg. Voor professionals in de zorgsector zijn er steeds meer mogelijkheden om als zelfstandig zorgverlener te werken of een zorg bureau op te richten. Zelfstandigen hebben alle touwtjes zelf in handen en werken dus voor eigen rekening maar ook voor eigen risico. Ze dragen naast de lusten dus ook de lasten van een ondernemer. Als goed ondernemer is het dus zorg dat je deze lasten zoveel mogelijk beperkt en als het even kan vermijdt. Je hebt het vaak namelijk al druk genoeg met je kerntaak: zorg verlenen.

 

ZELFSTANDIG ZORGVERLENER

Een van deze lasten is dat zorg professionals facturen moeten sturen voor de gewerkte uren. Maar ook moet er worden gezorgd dat deze op tijd betaald worden door jouw opdrachtgever. Wanneer betalingen te lang op zich laten wachten, kan dat een druk geven op de liquiditeitspositie van uw onderneming. Kunt u zonder betaling ontvangen te hebben straks wel aan uw verplichtingen voldoen? Is er genoeg ruimte voor een btw afdracht?  Om dit soort situaties te voorkomen is er factoring. Deze vorm van factuur financiering is in tegenstelling tot een lening geen schuld. U verkoopt uw facturen aan een factor bedrijf, die u vervolgens vrijwel direct uitbetaald (vaak binnen 1 werkdag). Ook zorgt een factor bedrijf ervoor dat u niet achter u onbetaalde facturen hoeft aan te bellen. De zorg van debiteurenbeheer nemen ze graag voor u uit handen. 

Het Factoring Offerte team is toegewijd om u te helpen bij het maken van de juiste factor keuze voor uw onderneming. Of u nou een zelfstandige zorg ondernemer bent, of een grotere zorginstelling runt. Factoring helpt u om uw cashflow te maximaliseren die anders vast zou zitten in uitstaande facturen. Let op zorg factoring is niet hetzelfde als Medical Factoring. Deze vorm van factoring is bedoelt voor zorgverleners (zoals een tandarts) die haar rekeningen verstuurd naar een zorg client, waarbij een zorgverzekering vaak de kosten (gedeeltelijk) vergoed.

WIJ HELPEN U GRAAG!

Aangezien Factoring Offerte de Belgische factoring aanbieders goed kent, zijn wij bij uitstek de partij om u te helpen de juiste match te vinden. Factoring oplossingen zijn er voor startende bedrijven maar ook gevestigde bedrijven. In bijna elke branche kunnen bedrijven vorderingen snel omzetten in liquide middelen. Wanneer u geïnteresseerd bent in wat factoring voor u kan betekenen, vraag dan direct gratis en geheel vrijblijvend bij meerdere factoring partners offertes aan.