Factoringmaatschappijen


BELGISCHE FACTORING BEDRIJVEN

Er zijn veel verschillende factoring bedrijven actief in België. Omdat factoring als vorm van werkkapitaalfinanciering steeds meer terrein wint zijn er dus ook steeds meer factoringmaatschappijen te vinden. Veel ondernemers ondervinden grote uitdagingen wanneer ze een zakelijk krediet of financiering willen afsluiten. De laatste jaren ontstaan er steeds meer alternatieve (non-bancaire) financierders die inspringen in het gat dat banken achterlaten. Factoring Offerte vergelijkt het ruime aanbod van factoringmaatschappijen in België door hen continu langs de spreekwoordelijke meetlat te leggen. Zo kunnen we u de scherpste offertes bieden waardoor u maximaal kunt besparen. Wij werken ook alleen met die factoringmaatschappijen die kwalitatief als beste uit de bus komen.

 

SELECTIECRITERIA FACTORINGMAATSCHAPPIJ

De laatste jaren zijn er veel factoringmaatschappijen de Belgische markt toegetreden. Lang niet alle nieuwe toetreders zijn een verrijking voor het Belgische factoring landschap. Factoring is een ongereguleerde markt, waardoor het aan minder regelgeving is gebonden. Het is juist daarom belangrijk om een goed overzicht te hebben van de markt. Vanuit Factoring Offerte selecteren uitsluitend een factoringmaatschappij om mee samen te werken op basis van de volgende criteria:

 

[su_row][su_column]

    DE SCHERPSTE TARIEVEN EN BESTE VOORWAARDEN

De factoring tarieven die gehanteerd worden, kunnen sterk verschillen per factoringmaatschappij. De factoring tarieven zijn vaak afhankelijk de effectieve betaaltermijn van uw debiteuren. Maar ook de omzet die u toezegt te gaan factoren en de kredietwaardigheid van uw klanten spelen een rol. Wij werken uitsluitend met factoring bedrijven samen die scherpe tarieven hanteren. Ook de voorwaarden waaronder uw bedrijf een samenwerking aangaat is belangrijk. Een goede factoring deal gaat in onze overtuiging verder dan een laag tarief. Daarom kijken we net wat verder.

 

    BETROUWBARE FACTORINGMAATSCHAPPIJ

Wij werken uitsluitend samen met een factoringmaatschappij die betrouwbaar zijn en hoog staan aangeschreven als het bijvoorbeeld gaat om de klantentevredenheid. Naast een betrouwbaar financieringsproces is uit handen geven van het debiteurenbeheer een ingrijpende stap. Dan is het belangrijk dat u een dergelijk proces bij een betrouwbare partij kunt onderbrengen. Wij kijken we naar partners die onderscheidend zijn in hun dienstverlening. Of dat nu een flexibele tariefstelling, een onderscheidende krediet risicoafdekking of een zekerheidstelling richting een leverancier.

 

[/su_column]

    ONDERSCHEIDEND VERMOGEN

Omdat wij uitgebreid de verschillende factoringmaatschappijen screenen weten wij veel van de werkwijze van verschillende bedrijven. Daarom weten we welke partijen veel waarde toevoegen en welke niet. Daarnaast is het goed om van te voren al te weten in welke branche de factoringmaatschappij in is gespecialiseerd of welke branche ze niet werkzaam in zijn. Zo zijn er factors die uitstekende ervaringen hebben in een specifieke branche zoals bouwondernemingen, transportonderneming of interimkantoren. Onderneemt u ook buiten de landsgrenzen, dan is het belangrijk om een factoringmaatschappij te kiezen die ook internationaal opereert. 

 

    UITSTEKENDE DIENSTVERLENING

Uitstekende dienstverlening staat bij ons voorop. Wij zoeken en selecteren een factoring bedrijven in het verlengde van onze eigen dienstverlening. De basis principes waar we da ook met onze partner vanuit opereren zijn transparantie. We monitoren altijd de dynamische factoring markt. We zijn continue op zoek naar betrouwbare partners die net dat stapje extra zetten en betrokkenheid tonen richting klanten. Zo vinden we altijd de beste partij die bij uw bedrijf past en kijken we niet alleen naar een oplossing voor vandaag, maar nemen we ook morgen mee in overweging. 

[/su_row]

 

 

EEN MARKT IN BEWEGING

Doordat factoring steeds meer aan populariteit wint, is de markt voortdurend in beweging. In België zijn er steeds meer factoringmaatschappijen actief en groeit de markt gestaag door. In de afgelopen 5 jaar is de factoring volume in België flink gegroeid. Met een toegenomen omzet volume zijn er ook veel factoringmaatschappijen actief op de Belgische markt.

Factoring Offerte houdt continu de vinger aan de pols om ervoor te zorgen dat het aanbod van factoringmaatschappijen op onze website alleen de beste factoring bedrijven vertegenwoordigt. Geïnteresseerd wat factoring voor uw onderneming kan betekenen? Vraag dan direct gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan. Vaak ontvangt u nog dezelfde dag de eerste offertes van onze partners.