Bouw Factoring


WAT IS BOUW FACTORING? 

Bouw Factoring is de financieringsoplossing voor bouwbedrijven in België. Het is ideaal wanneer u als bouwaannemer uitdagingen kent op het gebied van cashflow. Het blijkt helaas nogal eens lastig om in de bouw-, techniek- en installatiebranche een redelijke betalingstermijn af te spreken. Dit heeft als gevolg dat u keer op keer een opdrachtgever moet bellen om over te gaan tot betaling. Dit terwijl jouw kosten gewoon doorlopen! Slecht betalende klanten zijn kenmerkend in de bouwsector, maar onbetaalde facturen mogen uw bedrijf er niet van weerhouden nieuwe, grotere projecten te accepteren. Factoring biedt de middelen die u nodig hebt om het personeelsbestand voor uw project onmiddellijk te vergroten, de loonkosten van werknemers te dekken en voor de benodigde apparatuur die u wilt aanschaffen.

BOUWEN AAN GROEI

Factoring helpt bouwbedrijven groeien en geeft u het vertrouwen om te concurreren voor grotere contracten. Bij Factoring Offerte werken we met alle soorten en maten bouwbedrijven, aannemers en onderaannemers. Het maakt niet uit of u al jaren bezig bent of dat u net gestart bent met uw bouwonderneming: factoring kunt u direct contant geld opleveren.

VOORDELEN VOOR ONDERAANNEMERS

Stop met wachten totdat u betaald wordt. Factoring is een slimme financieringsoptie op korte of lange termijn. Dit is waarom velen in de bouwsector factoring kiezen voor hun financieringsbehoeften

[su_row]

[su_column]Ontvang onmiddellijk betaling op uw facturen

[su_row][su_column]Gemakkelijke en snelle goedkeuring

[su_row][su_column]Onbeperkt financiering potentieel

[/su_column][su_column]

[su_row][su_column]Flexibele dienstverlening

[su_row][su_column]Debiteurenbeheer wordt uit handen genomen.

[/su_column][/su_row]

Factoring Offerte werkt met factoring bedrijven die ervaring in de bouwsector. Ze weten precies waar jij als  bouwondernemer tegen aan loopt. Wanneer u wilt bepalen met welke factoringmaatschappij u in zee wilt gaan, is het belangrijk om uw aanvraag bij meerdere maatschappijen in te dienen. Wij koppelen u  met drie factormaatschappijen die aansluiten bij jouw wensen. Ze hebben ervaring in de branche en vergroten daarmee uw kans op goedkeuring. Begin ook met factoren en heb verder geen zorgen over dat u op tijd uw geld ontvangt, zo kun u zich rustig concentreren op uw klus en opleverdatum. Vraag direct en vrijblijvend meerdere offertes aan!