Factoringmaatschappijen in Nederland

Er zijn veel verschillende factoring bedrijven actief in Nederland. Omdat factoring als vorm van werkkapitaalfinanciering steeds meer terrein wint zijn er dus ook steeds meer factoringmaatschappijen te vinden. Veel ondernemers ondervinden grote uitdagingen wanneer ze een zakelijk krediet of financiering willen afsluiten. De laatste jaren ontstaan er steeds meer alternatieve (non-bancaire) financierders die inspringen in het gat dat banken achterlaten. Factoring Offerte vergelijkt het ruime aanbod van factoringmaatschappijen in Nederland door hen continu langs de spreekwoordelijke meetlat te leggen. Zo kunnen we u de scherpste offertes bieden van alleen die factoringmaatschappijen die ook kwalitatief als beste uit de bus komen. 

 

De selectiecriteria van factoring bedrijven

Wij selecteren uitsluitend de beste factoring bedrijven van Nederland om mee samen te werken Wij doen dit op basis van de volgende criteria:

Scherpe tarieven en aanvullende kortingen

De factoring tarieven die gevraagd worden, kunnen sterk verschillen per factoringmaatschappij. De tarieven zijn vaak afhankelijk van de hoogte van de totale (factoring) omzet en de effectieve betaaltermijn van uw klanten. Wij werken uitsluitend met factoring bedrijven samen die scherpe tarieven hanteren en waarbij u soms ook nog kunt profiteren van extra kortingen.

Onderscheidend vermogen

Omdat wij ruime ervaring hebben met de verschillende factoringmaatschappijen hebben wij reeds veel ervaring kunnen opdoen met de verschillende bedrijven. Daarom weten we welke partijen veel waarde toevoegen en welke niet. Daarnaast is het goed om van te voren al te weten in welke branche de factoringmaatschappij in is gespecialiseerd of welke branche ze niet werkzaam in zijn. Zo zijn er factors uitstekend samenwerken met freelancers en zelfstandigen, waar anderen juist weer uitblinken in het bedienen van een specifieke branche. Zo vinden we altijd de beste partij die bij uw bedrijf past.

Uitstekende dienstverlening

Uitstekende dienstverlening staat bij ons voorop. Wij zoeken en selecteren factoring bedrijven in het verlengde van onze eigen dienstverlening.

Betrouwbare partners

Wij willen uitsluitend samenwerken met bedrijven die betrouwbaar zijn en hoog staan aangeschreven als het gaat om klanttevredenheid. Het uit handen geven van het debiteurenbeheer is een ingrijpende stap en dan is het belangrijk dat u een dergelijk proces bij een betrouwbare partij kunt onderbrengen.

Een markt in beweging

Doordat factoring steeds meer aan populariteit wint, is de  markt voortdurend in beweging. In Nederland zijn er steeds meer factoringmaatschappijen actief en groeit de markt. In de afgelopen 5 jaar is de factoring volume in Nederland in 4 jaar bijna verdubbelt. Met een toegenomen omzet volume zijn er ook veel factoringmaatschappijen actief op de Nederlandse markt.

omzetvolume factoring in Nederland

 

Factoring Offerte houdt continu de vinger aan de pols om ervoor te zorgen dat het aanbod van factoring partners op onze website alleen de beste factoring bedrijven vertegenwoordigt. Geïnteresseerd wat factoring voor uw onderneming kan betekenen? Vraag dan direct gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan. Vaak ontvangt u nog dezelfde dag de eerste offertes van onze partners.

Hoe werkt het?

U doet een
offerte aanvraag.

U ontvangt een
bevestiging per e-mail.

U ontvangt meerdere offertes
van geselecteerde partijen.

U kiest de beste factoringpartij
en ontvang extra korting.

Factoring Offerte Copyright © | Alle rechten voorbehouden