Factoring bedrijven

Er zijn veel verschillende factoring bedrijven in Nederland. Factoring als vorm van werkkapitaalfinanciering wint steeds meer terrein en dat is natuurlijk niet voor niets. Veel ondernemers ondervinden grote uitdagingen wanneer ze een banklening of financiering willen afsluiten. De laatste jaren ontstaan er steeds meer alternatieve (non-bancaire) financierders die inspringen op het gat dat banken achterlaten.

Factoring Offerte vergelijkt het ruime aanbod van factoring bedrijven in Nederland door hen continu langs de spreekwoordelijke meetlat te leggen. Zo kunnen we u de scherpste offertes bieden van alleen die partijen die ook kwalitatief als beste uit de bus komen.

De selectiecriteria van Factoring Offerte

Wij selecteren uitsluitend de beste factoring bedrijven in Nederland om mee samen te werken Wij selecteren op basis van de volgende criteria:

Scherpe tarieven en aanvullende kortingen
De factoring tarieven die gevraagd worden, kunnen sterk verschillen per factoringmaatschappij. De tarieven zijn vaak afhankelijk van de hoogte van de totale (factoring) omzet en de effectieve betaaltermijn van uw klanten. Wij werken uitsluitend met factoring bedrijven samen die scherpe tarieven hanteren en waarbij u soms ook nog kunt profiteren van extra kortingen.

Onderscheidend vermogen
Wij hebben contacten met succesvolle factoring bedrijven die een bepaalde waarde toevoegen. Sommige factoringmaatschappijen zijn gespecialiseerd in het werken met freelancers en kleine zelfstandigen, waar anderen juist weer uitblinken in het bedienen van een specifieke branche. Zo vinden we altijd de beste partij die bij uw bedrijf past.

Uitstekende dienstverlening
Uitstekende dienstverlening staat bij ons voorop. Wij zoeken en selecteren factoring bedrijven in het verlengde van onze eigen dienstverlening.

Betrouwbare partners
Wij willen uitsluitend samenwerken met bedrijven die betrouwbaar zijn en hoog staan aangeschreven als het gaat om klanttevredenheid. Het uit handen geven van het debiteurenbeheer is een ingrijpende stap en dan is het belangrijk dat u een dergelijk proces bij een betrouwbare partij kunt onderbrengen.

Een markt in beweging

Doordat factoring steeds meer aan populariteit wint, is de factoringmarkt voortdurend in beweging. Factoring Offerte houdt continu de vinger aan de pols om ervoor te zorgen dat het aanbod van factoring partners op onze website alleen de beste factoringbedrijven vertegenwoordigt.

Geïnteresseerd wat factoring voor uw onderneming kan betekenen? Vraag dan direct gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan. Vaak ontvangt u nog dezelfde dag de eerste offertes van onze partners.

Hoe werkt het?

U doet een
offerte aanvraag.

U ontvangt een
bevestiging per e-mail.

U ontvangt meerdere offertes
van geselecteerde partijen.

U kiest de beste factoringpartij
en ontvang extra korting.