FLEX WERKKAPITAALFINANCIERING 

Werkkapitaal is het kapitaal dat u als ondernemer nodig heeft om aan uw dagelijkse financiële verplichtingen te voldoen. Verplichtingen als het betalen van leveranciers, het uitkeren van salarissen, het aanvullen van voorraden, het verrichten van onderhoud, etc. Bedrijven die onvoldoende werkkapitaal hebben, krijgen problemen met hun dagelijkse uitgaven, kunnen bijvoorbeeld hun rekeningen niet meer betalen. Dus, om met succes te kunnen blijven ondernemen, heeft u continu voldoende financiële armslag nodig. De oplossing? Werkkapitaal financiering.

WAT IS WERKKAPITAALFINANCIERING ?

Werkkapitaalfinanciering is een vorm van bedrijfskrediet gebaseerd activa zoals vorderingen op debiteuren en voorraden. Het is een flexibele financieringsvorm waarmee u maximale liquiditeiten kunt vrijmaken gebaseerd uw actuele omzet voor uw financieringsbehoefte. Dit in tegenstelling tot kredietvormen waarbij de nadruk vooral ligt op uw historische bedrijfsprestaties. Heeft u zelf geen mogelijkheid om uw werkkapitaal te vergroten? Dan kan werkkapitaalfinanciering de uitkomst bieden. Uw kunt werkkapitaal financiering op verschillende manier realiseren.  De meest populaire en snelstgroeiende manier is factoring waarmee u uw verkoopfacturen financiert. Maar ook inkoopfinanciering of reverse factoring zijn interessante diensten om uw werkkapitaal financiering op orde te brengen.

DE VOORDELEN VAN FACTORING

Wanneer u voor factoring kiest, heeft u de volgende voordelen:

> Factoring is vaak een stuk sneller geregeld dan een traditionele financieringsvorm bij uw bank. U bespaart dus enorm veel tijd.

> Factoring is een hele flexibele vorm van werkkapitaalfinanciering en geeft u de mogelijkheid de faciliteit te laten meegroeien met uw bedrijf.

> Factoringmaatschappijen kijken naar uw debiteurenportfolio en de kredietwaardigheid daarvan. De grootte van de factoring faciliteit is afhankelijk van de grootte en kwaliteit van uw debiteurenportefeuille.

> U kunt factuurbetalingen al vaak binnen één werkdag ontvangen van uw factoring partner.

> Professioneel en effectief debiteurenbeheer kan ook door de factoringmaatschappij worden overgenomen. Non-resource factoring: het risico ligt bij de factoringmaatschappij wanneer facturen niet worden betaald.

8 WERKKAPITAALOPTIMALISATIE TIPS

Een gezonde werkkapitaalpositie houd uw onderneming draaiend. Naast financiële instrumenten zoals factoring zijn er verder veel andere aandachtsgebieden in uw organisatie die uw werkkapitaalpositie kan verbeteren. Download hier de 8 tips voor werkkapitaal optimaliseren.

VRAAG DIRECT MEERDERE OFFERTES AAN

Bent u ook overtuigd van deze vorm van werkkapitaal financiering? Vraag dan hier gratis en vrijblijvend een offerte aan bij factoring-offerte.nl. Binnen één werkdag ontvangt u van ons meerdere offertes van de beste factoringmaatschappijen van Nederland.

Hoe werkt het?

U doet een
offerte aanvraag.

U ontvangt een
bevestiging per e-mail.

U ontvangt meerdere offertes
van geselecteerde partijen.

U kiest de beste factoringpartij
en ontvang extra korting.

Factoring Offerte Copyright © | Alle rechten voorbehouden