Top10 factoring Bedrijven

 • o2 Factoring

  Bij o2 factoring staat persoonlijk contact en goede service hoog in het vaandel. U kunt kiezen om al uw debiteuren bij ze te factoren, een geselecteerd aantal klanten of slechts één verkoopfactuur.

   

   

  Debiteurenbeheer
  JA
   
  Verzekerd
  JA
    
  Minimale Omzet
  NEE
    
  Voorschot
  >90%
    
 • dbs2 factoring

  DBS2 Factoring biedt haar klanten een vast tarief, zonder verborgen extra kosten. Ze werken niet met een contractperiode maar de ondernemer bepaald zelf hoe lang en hoeveel ze factoren.

   

  Debiteurenbeheer
  JA
   
  Verzekerd
  JA
    
  Minimale Omzet
  NEE
    
  Voorschot
  >100%
    
 • Flow Factoring

  Flow factoring is gespecialiseerd in flex kapitaal voor de arbeidsbemiddeling markt (Uitzendbureau’s / Payroll en freelancer ). Je bepaald zelf hoeveel je van je factuur voorgefinancierd wilt hebben.

   

  Debiteurenbeheer
  JA
   
  Verzekerd
  JA
    
  Minimale Omzet
  €50.000
    
  Voorschot
  50-100%
    
 • The Blue Factor

  The Blue Factor is een factor welke is gespecialiseerd in de detacherings- en uitzendsector maar ook actief in andere sectoren. Hun tarief is all-inclusive en transparant. Ze betalen facturen binnen 24 uur uit.

   

  Debiteurenbeheer
  JA
   
  Verzekerd
  JA
    
  Minimale Jaaromzet
  100.000
    
  Voorschot
  >90%
    
 • Debiteurenbeurs

  Debiteurenbeurs is geen traditioneel factoringbedrijf maar een marktplaats. Dit betekent dat beleggers op jouw factuur een bod uitbrengen. Je kunt één of meerdere facturen aan bieden en gaat geen langdurig contract aan.

   

  Debiteurenbeheer
  JA
   
  Verzekerd
  JA
    
  Minimale Factuur
  €2.000
    
  Financiering
  >90%
    
 • Factris

   Factris biedt gemak doordat je zelf je onbetaalde facturen kunt uploaden op hun gebruiksvriendelijk factoring portal. Desondanks heeft Factris een persoonlijke aanpak en levert het factoring diensten op maat.

   

  Debiteurenbeheer
  JA
   
  Verzekerd
  JA
    
  Minimale Omzet
  100.000
    
  Voorschot
  >100%
    
 • Eurofactor

  Eurofactor is de commercial finance tak binnen de  Crédit Agricole groep. Ze bieden een breed productaanbod van financiering en kredietverzekering: full service factoring, invoice discounting en reverse factoring.

   

  Debiteurenbeheer
  JA
   
  Verzekerd
  OPTIE
    
  Minimale Omzet
  10.000.000
    
  Voorschot
  >80%
    
 • BNP Paribas Factor

  BNP Paribas Factor is onderdeel van een van de grootste bankgroepen ter wereld. Ze zijn internationaal actief en kunnen centraal gecoördineerde cross-border factoring oplossing aanbieden. Naast taylormade traditionele factoring bieden ze ook inkoop en voorraad financiering.

  Debiteurenbeheer
  JA
   
  Verzekerd
  JA
    
  Minimale Omzet
  10.000.000
    
  Voorschot
  >80%
    
 • Abc Finance

  Abc Finance levert maatwerk factoring diensten waarbij ze het debiteurenrisico en debiteurenbeheer volledig overnemen. Zo bieden ze volledige ontzorging tegen scherpe tarieven

   

   

  Debiteurenbeheer
  OPTIE
   
  Verzekerd
  OPTIE
    
  Minimale Jaaromzet
  1.000.000
    
  Voorschot
  80-90%
    
 • Credit Place


  Creditplace levert technologiegedreven werkkapitaal oplossingen voor het MKB. Ze leveren zowel factoring als reverse factoring oplossingen. Ze hebben een platform waarop uw facturen gekocht worden door investeerders, waardoor uw uitstaande facturen direct omgezet worden  in instant cash.

  Debiteurenbeheer
  NEE
   
  Verzekerd
  JA
    
  Minimale Omzet
  €1.000.000
    
  Voorschot
  >99%
    

Top10 Factoring Bedrijven

Factoring is een zeer passende oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar onmiddellijke liquiditeitsverbetering. Daarnaast is het ook nog eens een zeer flexibele vorm van werkkapitaalfinanciering. Wanneer geld opgesloten zit in uitstaande vorderingen kan deze onmiddellijk liquide gemaakt worden door gebruikt te maken van factoring. Hierdoor kunt u vrijgekomen kapitaal inzetten voor bijvoorbeeld de groei van uw onderneming of het nakomen van verplichtingen. Hierboven hebben wij de Top10 Factoring Bedrijven in Nederland voor u samengevat.

Wanneer u graag een offerte aanvragen van deze partijen vul dan hier geheel vrijblijvend je gegevens in. Daarna ontvangt u  van geselecteerde partijen offertes.

Een voorbeeld: U stuurt een factuur naar een klant en vervolgens duurt het erg te lang voordat deze factuur betaalt wordt. Echter uw vaste lasten, personeelskosten en inkopen lopen gewoon door. Daardoor heeft een traag betalende debiteur onmiddellijke ook gevolgen voor uw liquiditeitspositie. Door middel van factoring kunt u zorgen dat uw liquiditeitspositie gezond is en blijft. Anders gezegd door factoring heeft uw onderneming direct beschikking over extra financiële middelen.

Hoe werkt Factoring Offerte?

Factoring Offerte is erop gericht om u de beste factoring voorstellen te bieden van de beste factoring bedrijven van Nederland.  Wij werken namelijk in 4 stappen.

Om te beginnen vult u eerst uw gegevens in op onze contactpagina 

>  Voordat u de offertes ontvangt zullen de factoring partners eerst contact opnemen met u

>  Daarna volgt een telefonische intake eventueel gevolgd door een bezoekafspraak.

>  Ten slotte kiest u de beste factoring partner

Hoe werkt het?

U doet een
offerte aanvraag.

U ontvangt een
bevestiging per e-mail.

U ontvangt meerdere offertes
van geselecteerde partijen.

U kiest de beste factoringpartij
en ontvang extra korting.

Factoring Offerte Copyright © | Alle rechten voorbehouden