Top10 factoring bedrijven

 • o2 Factoring Rotterdam

  o2 Factoring is in 2012 opgericht. Zij nemen het debiteurenbeheer en faillissementsrisico over, zodat klanten kunnen groeien. Persoonlijk contact en goede service is belangrijk. Klanten hebben het persoonlijk contact met o2Factoring met een 9 beoordeeld!

  Na goedkeuring van je factuur, wordt deze binnen 24 uur uitbetaald.

  30 dagen tarief: tussen de 2% en 5%

 • Factris 

  Gevestigd in: Amsterdam

  Factris biedt flexibele kredietfaciliteiten die met je bedrijf meegroeien. Je kunt bij Factris zelf je onbetaalde facturen uploaden en het geld staat binnen 24 uur op je rekening.
  Factris scoort erg hoog op het gebied van bereikbaarheid en persoonlijke service. factris werkt met een gebruiksvriendelijk factoringplatform en scherpe prijzen.

  30 dagen tarief: tussen 1% – 3% per factuur

 • The Blue Factor 

  Gevestigd in: Goes

  The Blue Factor verzorgt uw volledige debiteurenbeheer en zij bieden een verzekering tegen wanbetaling. Zij zijn gespecialiseerd in de detacherings- en uitzendsector en bedienen zowel mkb als zzp. Zij hanteren geen minimum omzeteisen. Criteria zijn verder focus op alleen op B2B en je levert een afgeronde prestatie met betaling achteraf.

  30 dagen tarief: tussen  2% –  4% per factuur

 • Freedom Factoring 

  Gevestigd in: ‘s- ‘s-Hertogenbosch

  Uitbetaling tot maximaal 99% over de hoogte van de factuur (incl. BTW). Zij claimen de laagste tarieven te hanteren in de markt. Eenvoudig in gebruik en algemeen geaccepteerd door debiteuren. Meerdere factoring oplossing mogelijk. (Flexibel).

   

  Debetrente: 8% op jaarbasis

  Tarief: tussen  0.5% – 3% per factuur

 • Impact Factoring 

  Gevestigd in: Houten

  Impact Factoring is onderdeel van Dutch Finance Lab BV en zij richten zich op het verstrekken van werkkapitaal aan het MKB en ZZP-ers. Zij verstrekken werkkapitaal financiering op basis van de gehele debiteuren portefeuille. Zij financieren tot 80% van de debiteurenportefeuille.

  De vergoeding voor Full Service Factoring bestaat uit een rente plus een factoring commissie.

 • NoviCap 

  Gevestigd in: Amsterdam

  NoviCap biedt factuurfinanciering via een online platform. NoviCap legt de focus op het financieren van grote en kredietwaardige debiteuren. NoviCap vraagt per factuur een betaalbevestiging van de debiteur, waardoor zij in staat zijn hoge limieten af te geven in combinatie met zeer scherpe tarieven. Mede door deze betaalbevestigingen zijn deelfacturen van projecten en eventuele eindafrekeningen ook mogelijk.

 • Eurofactor
  Gevestigd in: ‘s- Hertogenbosch

  Eurofactor Nederland is een onderdeel van de groep Crédit Agricole. Crédit Agricole is de grootste bank in Frankrijk en maakt deel uit van de acht grootste wereldbanken. Tot 90% bevoorschotting van uw openstaande handelsvorderingen. Uw handelsvorderingen worden 100% krediet verzekerd binnen toegekende kredietlimieten.
  Doelgroep: 10M + jaaromzet. Zeer veel internationale ervaring mede door de groep Eurofactor in Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal en Polen.

  Factor fee: Tussen de 0.5% en 2%

 • BNP Paribas

  Gevestigd in: Oosterhout

  BNP Paribas S.A. is een van de grootste bankgroepen ter wereld. Het hoofdkantoor van de van oorsprong Franse bank staat in Parijs. Diensten zijn gericht op:

  Financiering van voorraden

  Financiering of koop van debiteuren

  Debiteuren Risico Dekking

  Debiteuren Beheer

  Doelgroep zijn de grotere bedrijven. jaaromzet van >10M.
  Ze zijn internationaal ingesteld, dus voor bedrijven met buitenlandse klanten kun je hier ook prima terecht.

  Factor fee: tussen de 0,4 – 1,8 %

 • NL Credit Services uit Naarden is opgericht in 2012 en is een van de eerste bank onafhankelijke factormaatschappijen van Nederland. Ze kopen uw facturen op de dag van facturatie en betalen binnen 24 uur het volledige factuurbedrag minus vooraf overeengekomen kosten aan u uit. Dit is basic Factoring service,  waarbij u tevens het kredietrisico en debiteurenbeheer overdraagt.

  – Flexibiliteit door overdracht één of meerdere debiteuren
  – 100% financiering minus kosten
  – Kredietverzekering
  – Overdracht debiteurenbeheer
  30 dagen tarief: tussen  2% –  3% 

Top 10 beste factoring bedrijven

Factoring is een zeer goede oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een verbetering van hun liquiditeit. Het is een zeer flexibele vorm van werkkapitaalfinanciering, welke uitstekend werkt om opgesloten kapitaal in vorderingen liquide te maken, zodat u vrijgekomen kapitaal kunt inzetten voor de groei van uw onderneming. Hier de Top10 van factoring bedrijven in Nederland

Hoe werkt het?

U doet een
offerte aanvraag.

U ontvangt een
bevestiging per e-mail.

U ontvangt meerdere offertes
van geselecteerde partijen.

U kiest de beste factoringpartij
en ontvang extra korting.