FACTORING VOOR UITZENDBUREAUS

Payroll factoring zet uw openstaande vorderingen direct om in contanten. Deze vorm van alternatieve financiering, ook wel factoring genoemd, kan werkkapitaal verstrekken wanneer u dit het meest nodig heet. Er is een reden waarom factoring snel de favoriete financieringsmethode voor de uitzendbranche is geworden. Factoring is voor uitzendbureaus betaalbaar, gemakkelijk en snel. Goedkeuring is zeer eenvoudig en uw uitzendbureau wordt niet geweigerd omdat u net bent gestart.

Factoring Offerte werkt met uitzendbureaus van elke omvang om uw het beste factoring voorstel te geven. Of uw uitzendbureau nu 5 of 500 werknemers heeft, wij werken met de beste partners voor uw zakelijke financieringsbehoeften. Het maakt niet uit of u net bent gestart of dat u een staat van dienst hebt opgebouwd; u kunt er zeker van zijn dat payroll factoring uw bedrijf naar het volgende plan tilt. Als uw uitzendbureau geconfronteerd wordt met een toegenomen vraag is factoring op korte termijn een financieringsoplossing die u kan helpen.

FINANCIERING OP DE DAG DAT U DE FACTUUR VERSTUURD

Financiering van salarisadministratie kan een uitdaging zijn, zeker voor groeiende uitzendbureaus. Of uw bureau een cashflow-boost nodig heeft om nieuw talent aan te nemen, of betalingsvoorwaarden aan uw klanten moet verlenen. Of gaat u marketinginspanningen vergroten? U kunt er altijd rekenen dat factoringmaatschappijen uw kunnen voorzien van een ​​constante bron van werkkapitaal. Factoring Offerte probeert daarom de specifieke doelstelling van uw bedrijf te begrijpen en koppelt u aan meerdere factors die zijn afgestemd op uw profiel.

WAT IS PAYROLL FACTORING?

Met tijdelijke personeelsbezetting kunt u uw openstaande facturen verkopen voor een onmiddellijk voorschot in contanten. Payroll factors kopen de open factuur van uw klant tegen een korting. Vervolgens prefinancieren factoringmaatschappijen uw uitzendbureau en factureren uw klanten volgens de voorwaarden die ze al bij u hebben. Wanneer uw klant volledig betaalt, krijgt u het resterende bedrag terug, minus de vergoeding voor de geleverde factoring diensten.

Factoring payroll is een populaire financieringsmethode voor de uitzendbranche maar ook voor veel andere bedrijven. Omdat het geen lening is, voegt u geen schulden aan uw balans toe. Bovendien zijn er geen minimale volumes vereist, wat betekent dat uw uitzendbureau de vrijheid heeft om naar behoefte te factureren. Waarom stress bij klanten die 30, 60 of zelfs 90 dagen nodig hebben om te betalen? Factoring zal uw cashflow gat dichten en uw bedrijf voorzien van de betrouwbare financiering die het nodig heeft om te gedijen.

UITZENDERS PROFITEREN VAN PAYROLL FACTORING

Biedt payroll factoring het antwoord op uw behoefte aan salaris financiering? Heeft uw bedrijf geld nodig voor de loonlijst? Als uw klanten betalen volgens voorwaarden lang moet wachten om de betaling te ontvangen kan factoring interessant zijn. Ook als u de betalingsvoorwaarden voor nieuwe klanten die u wilt aan trekken wilt verlengen is factoring een perfecte oplossing. Factoring Offerte werkt met verschillende uitzendbureaus die allen dezelfde unieke cashflow-uitdagingen hebben:

  • Uitzendbureaus die wachten op langzaam betalende klanten;
  • Groeiende uitzenders zonder of met een slechte krediet geschiedenis;
  • Uitzenders met een sterk seizoensgebonden omzet fluctuatie;
  • Uitzendorganisaties die (nog) niet voldoende werkkapitaal hebben om de wekelijkse payroll te maken;

Factoring Offerte werkt met verschillende partners welke payroll factoring aanbiedt voor de uitzendbranche. Of u nu net begint of al tientallen jaren actief bent, we weten altijd de beste factoringmaatschappijen uit de markt te koppelen. Benieuwd hoeveel vastzittend kapitaal u kunt ‘vrij’ maken met factoring? Vraag dan nu vrijblijvend meerdere factoring aanbiedingen aan!

HOE WERKT HET?

Doe een
offerteaanvraag.

Krijg een
bevestiging per mail.

Ontvang meerdere offertes
van geselecteerde partners.

U kiest de beste
Factoring partner

factoring-offerte icon Copyright © | Alle rechten voorbehouden