Landbouw Factoring

De land- en tuinbouwsector is van cruciaal belang voor het op voorraad houden van planken in de supermarkten en voorraadkast thuis. Traag betalende schakels in het leveringskanaal en dure wet en regelgevingen die nagekomen moeten worden maken het bijzonder uitdagend voor een agrariër om een gezonde financiële huishouding te realiseren en te behouden. ​​Landbouw Factoring houdt uw cashflow gezond, van het kiem zaadje tot de oogst en verder!

Financiering is eenvoudig

Factoring van vorderingen is een bedrijfsvriendelijk financiering alternatief voor conventionele leningen en kredietlijnen. In tegenstelling tot banken, die een ongerepte kredietgeschiedenis en vaak aanzienlijk onderpand nodig hebben om financiering veilig te stellen, geeft factoring voor landbouwbedrijven direct geld op uw bankrekening zonder lange krediet controles en stapels documenten.

Factoring is werkkapitaal voor elke schakel in de landbouwketen

Welke agrarische functie uw bedrijf ook heeft, er is altijd een factormaatschappij die invulling kan geven aan uw liquiditeitsbehoeften. Factuur financiering helpt alle aanbieders die agrarische activiteiten ondersteunen, waaronder:

Telers en boeren

>   Loonwerkers

>   Verpakkers

>   Verwerkers

>   Transport (import en export)

>    Fabrikanten

>   Distributeur

In welke schakel in de bevoorrading u ook zit, en of u nu kleine retailers, grote supermarktketens of groothandels en distributeurs bedient, landbouw factoring kan een passende invulling zijn voor uw liquiditeit uitdagingen. U kunt uw onbetaalde vorderingen onderbrengen bij een factor en direct binnen een werkdag de facturen bevoorschot krijgen. Landbout Factoring voor landbouw biedt een aantal belangrijke voordelen voor uw bedrijf:

Snelle financiering

U ontvangt doorgaans uw geld binnen 24 uur na factuurverificatie.

Flexibiliteit

Factor alleen de zakelijke vorderingen die u wilt, óf laat al uw vordering factoren, de keus is aan u! U hebt ook volledige vrijheid om de vrijgekomen geld in te zetten waar u als ondernemer deze het meest nodig hebt. Of u de gelden gebruikt om de dagelijkse bedrijfskosten te dekken of deze aanwendt om grotere aankopen te doen, zoals de aanschaf van nieuwe landbouwmachines.

Geen nieuwe schuld

Factoring is geen lening, dus er ontstaat geen schuld op uw balans.

Bouw of verbeter het krediet van uw bedrijf

Factoring kan u ook helpen schulden te elimineren of te verbeteren voor toekomstige kredietaanvragen. Wanneer uw cashflow stabiel is, kunt u zich concentreren op het afbetalen van oude schulden om uw credit score te verhogen voor toekomstige financiering.

Bespaar extra tijd en geld

Door middel regelmatige krediet checks op uw klanten, weet u hoe zij er financieel voor staan. Hier kunt u en factoringmaatschappijen hun voordeel mee halen door goed gecoördineerd en professioneel debiteurenbeheer als onderdeel van de factoring relatie. Door gebruik te maken van deze programma’s kunt u zowel uw overheadkosten als de tijd die u aan deze taken besteedt, verminderen. Bovendien kunt u nog meer geld besparen door met uw crediteuren te onderhandelen over betalings prikkels. Factoring ook iets voor u bedrijf? Bij Factoring Offerte vergelijkt u snel en gemakkelijk de beste factoringmaatschappijen van Nederland. Kijk, vergelijk en bespaar! Vraag hier vrijblijvend offertes aan.

 

Hoe werkt het?

U doet een
offerte aanvraag.

U ontvangt een
bevestiging per e-mail.

U ontvangt meerdere offertes
van geselecteerde partijen.

U kiest de beste factoringpartij
en ontvang extra korting.