Factoring voor het MKB

Ben je op zoek naar Factoring? Factoring geeft ondernemers vaak binnen 24 uur de beschikking over gelden op basis van de uitstaande vorderingen (facturen). Hierdoor is het niet nodig om de betaling van jouw klanten af te wachten.

Voor MKB bedrijven en startende ondernemers is het tegenwoordig erg lastig om een lening bij een bank te krijgen. Banken stellen hoge eisen en hebben een strenge regelgeving waar een gemiddelde MKB’er niet aan kan voldoen. Alternatieve financieringsvormen zoals factoring worden steeds populairder bij het MKB. En dat is natuurlijk niet voor niets. Factoring biedt namelijk een heleboel voordelen.

Wanneer is factoring interessant?

Factoring is interessant voor MKB, wanneer u te maken heeft met onderstaande zaken:

> U heeft veel opdrachtgevers met een betalingstermijn van 30 dagen of zelfs langer.

> Uw leveranciers moeten sneller betaald worden dan dat u betaald krijgt van uw opdrachtgevers. Wist u dat ondernemers gemiddeld 43 dagen moeten wachten, voordat de factuur betaald wordt?

> U heeft een tijdelijk cashflow probleem doordat u een tijd zonder opdracht(en) heeft gezeten

> U heeft behoefte aan een meer constante inkomstenstroom.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die factoring voor u als MKB’er te bieden heeft? Vul dan geheel vrijblijvend ons offerte aanvraag formulier in. Bespaar direct op je factoring aanbieder door via ons een aanvraag te doen. Bij ons krijgt u binnen één werkdag twee à drie offertes van de beste factoringmaatschappijen met de beste voorwaarden.

Hoe werkt het?

U doet een
offerte aanvraag.

U ontvangt een
bevestiging per e-mail.

U ontvangt meerdere offertes
van geselecteerde partijen.

U kiest de beste factoringpartij
en ontvang extra korting.